GRATIS VERZENDING DOOR HEEL NEDERLAND EN BELGIË

Bestelling en levering


Time based travel hebben wij in het leven geroepen om anderen te inspireren om te vertrouwen in diversiteit. Wij waren het zat om steeds dezelfde dames en heren crossbody tassen en rugtassen van een aantal merken te zien in de winkels en bij de mensen op straat. Wij geloven dat je ook buiten de menigte je stempel mag drukken. Ook met onze fashion horloges mag je jezelf onderscheiden.

Om ervoor te zorgen dat we eerlijke prijzen kunnen hanteren voor onze producten hebben wij ervoor gekozen om de producten direct vanuit de leverancier te versturen naar de klant. Hierdoor kunnen wij enorm besparen op transport-, opslag-, verpakking-, en verzendkosten om zo de producten te kunnen aanbieden tegen een eerlijke prijs.

Doordat wij de producten direct vanuit de leverancier versturen hebben wij een gemiddelde levertijd tussen de 7 en 15 dagen voor Nederland en voor België is de gemiddelde levertijd tussen de 15 en 30 dagen, dit komt omdat België een heel andere douane beleid heeft en vaak grondige controles uitoefent op goederen die België binnenkomen.

Wat ook invloed heeft op de levertijd is het feit dat vaak onze producten uit delen van Europa, het midden oosten of zuid-oost Azië vandaan moeten komen. Afhankelijk van waar onze leveranciers hun opslag van goederen hebben staan bepaalt grotendeels de levertijd aan onze klanten. Het kan ook weleens voorkomen dat er bij de douane nog een controle plaats vindt waardoor er ook vertraging verder kan ontstaan. Met onze tracking nummers weet je in ieder geval wat er gaande is met jouw verzending.

Wij nemen de verzendkosten van iedere bestelling voor eigen rekening en hanteren 100% GRATIS verzenden van onze producten naar onze klanten door heel Nederland en België. Er is geen minimale bestelhoeveelheid nodig om hiervan te mogen profiteren.

Volg je bestelling

Als je bij ons een bestelling hebt geplaatst kun je na een paar dagen na je bestelling eenvoudig je pakketje volgen.

Klik hier om je bestelling te volgen

Vragen over je bestelling|?

Heb je vragen over je bestelling? De kans is groot dat je niet de eerste bent met deze vraag. Kijk daarom eerst even op de veelgestelde vragen pagina of jouw vraag er tussen staat.

Sale

Unavailable

Sold Out