Codify Infotech

DE WEBSHOP VOOR KWARTS CHRONOGRAAF HORLOGES EN CROSSBODYTASSEN

Bestelling en levering


Verzendkosten

De verzendkosten van jouw bestelling nemen wij volledig voor onze rekening. Al onze producten worden GRATIS bij jou thuis afgeleverd in Nederland en België. 

Bevestiging bestelling

Nadat je bij ons een bestelling geplaatst hebt ontvang je direct een bevestiging per e-mail met een overzicht van de door jouw bestelde producten. 

Bevestiging verzending

Zodra jouw bestelling verzonden is, ontvang je hier ook weer een bevestiging van per e-mail zodat je weet dat je pakket onderweg is.

Levertijd 

Om ervoor te zorgen dat wij de klant de mooiste producten kunnen aanbieden tegen een eerlijke prijs kopen wij de producten in bij onze buitenlandse leveranciers en daar vandaan laten wij de bestellingen rechtstreeks doorsturen naar onze klanten. Hierdoor hoeven wij geen voorraad aan te leggen en kunnen wij enorm besparen op transport-, opslag-, verpakking-, en verzendkosten. Als klant profiteer je hier weer van.

Doordat wij producten direct vanuit de leverancier versturen hebben wij een gemiddelde levertijd tussen de 10 en 15 werkdagen voor Nederland en voor België tussen de 15 en 20 werkdagen.

Wat wel invloed heeft op de levertijd is het feit dat vaak onze producten uit delen van Europa, het midden-oosten of Zuidoost Azië vandaan moeten komen. Afhankelijk van waar onze leveranciers hun opslag van goederen hebben bepaalt grotendeels de levertijd aan onze klanten. 

De nasleep van de Coronavirus maatregelen hebben op dit moment de grootste invloed op het logistieke proces waardoor er voor sommige bestellingen een afwijking kan ontstaan in de levertijden.

Deellevering

Omdat we werken met verschillende leveranciers kan het een enkele keer gebeuren dat producten afzonderlijk van elkaar verzonden worden en niet tegelijktijdig aankomen.  

Volg je bestelling

Als je bij ons een bestelling hebt geplaatst kun je een paar dagen na je bestelling eenvoudig je pakketje volgen, daarbij moet je wel je ordernummer en je emailadres vermelden.

Klik hier om je bestelling te volgen

Vragen over je bestelling?

Heb je vragen over je bestelling? De kans is groot dat je niet de eerste bent met deze vraag. Kijk daarom eerst even op de veelgestelde vragen pagina of jouw vraag er tussen staat.

Sale

Unavailable

Sold Out