GRATIS VERZENDING DOOR HEEL NEDERLAND EN BELGIË / MAAK GEBRUIK VAN ONZE BUNDELS VOOR NOG EENS 15% MEER KORTING!

Bestelling en levering


Time based travel hebben wij in het leven geroepen om anderen te inspireren om te vertrouwen in diversiteit. Wij waren het zat om steeds dezelfde dames en heren crossbody tassen en rugtassen van een aantal merken te zien in de winkels en bij de mensen op straat. Wij geloven dat je ook buiten de menigte je stempel mag drukken. Ook met onze fashion horloges mag je jezelf onderscheiden.

Om ervoor te zorgen dat we eerlijke prijzen kunnen hanteren voor onze producten hebben wij ervoor gekozen om de producten direct vanuit de leverancier te versturen naar de klant. Hierdoor kunnen wij enorm besparen op transport-, opslag-, verpakking-, en verzendkosten om zo de producten te kunnen aanbieden tegen een eerlijke prijs.

Doordat wij de producten direct vanuit de leverancier versturen hebben wij een gemiddelde levertijd tussen de 7 en 15 werkdagen voor Nederland en voor België is de gemiddelde levertijd tussen de 15 en 30 werkdagen, dit komt omdat België een heel andere douane beleid heeft en vaak grondige controles uitoefent op goederen die België binnenkomenDe richtlijn voor het inklaren van pakketten bij de Belgische douane is tussen de 20 en 24 werkdagen, met eventuele een uitloop door vertragingen! 

Wat ook invloed heeft op de levertijd is het feit dat vaak onze producten uit delen van Europa, het midden oosten of Zuidoost Azië vandaan moeten komen. Afhankelijk van waar onze leveranciers hun opslag van goederen hebben staan bepaalt grotendeels de levertijd aan onze klanten. Het kan ook weleens voorkomen dat er bij de douane nog een controle plaats vindt waardoor er ook vertraging verder kan ontstaan. Met onze tracking nummers weet je in ieder geval wat er gaande is met jouw verzending. 

LAATSTE UPDATE: Wegens het uitbreken van het Coronavirus in Zuidoost Azië zijn er vertragingen ontstaan met het aanleveren van onze zendingen. Vaak via een tussenstop in China worden onze artikelen verder verzonden naar delen van Nederland en België. Doordat er in China niemand mocht terugkeren naar hun werk na het Chinese oud- en nieuw viering en het uitbraak van het Coronavirus zijn er geen poststukken verzonden vanuit China in de tussenliggende tijd. Op dit moment begint langzaam alles weer op gang te komen en beginnen de poststukken Europa weer binnen te komen. 

Er kunnen enige vertragingen ontstaan maar die zijn sterk afhankelijk natuurlijk van hoe snel de sorteercentrums de achterstanden weg werken en verder hoe lang de douane erover doet om de pakketten in te klaren.

Wij zijn sterk afhankelijk van deze factoren om uiteindelijk te bepalen hoelang een zending gaat duren. Iedereen lijkt hier last van te hebben en door deze virus zijn ons activiteiten ook onder druk komen te staan.

Wij nemen de verzendkosten van iedere bestelling voor eigen rekening en hanteren 100% GRATIS verzenden van onze producten naar onze klanten door heel Nederland en België. Er is geen minimale bestelhoeveelheid nodig om hiervan te mogen profiteren.

Volg je bestelling

Als je bij ons een bestelling hebt geplaatst kun je na een paar dagen na je bestelling eenvoudig je pakketje volgen.

Klik hier om je bestelling te volgen

Vragen over je bestelling|?

Heb je vragen over je bestelling? De kans is groot dat je niet de eerste bent met deze vraag. Kijk daarom eerst even op de veelgestelde vragen pagina of jouw vraag er tussen staat.

Sale

Unavailable

Sold Out