GRATIS VERZENDING DOOR HEEL NEDERLAND EN BELGIË / MAAK GEBRUIK VAN ONZE BUNDELS VOOR NOG EENS 15% MEER KORTING!

Over ons


Timebasedtravel hebben wij in het leven geroepen om anderen te inspireren om te vertrouwen in diversiteit. Dat is nou juist de uitgangspunt van onze bedrijf, zoals je hebt kunnen lezen op onze startpagina zijn wij nauw betrokken bij het vinden van mooie producten voor een betaalbare prijs.
Wij zijn van mening dat met onze ruime ervaring als inkopers binnen de branches waarin wij actief zijn het ons gelukt is een prachtig collectie neer te zetten voor de fijnproever die anders wil zijn dan anderen.
Om ervoor te zorgen dat we scherpe prijzen kunnen hanteren voor onze producten hebben wij ervoor gekozen om de producten direct vanuit de leverancier te versturen naar de klant. Hierdoor kunnen wij enorm besparen op transport-, opslag-, verpakking-, en verzendkosten om zo de producten te kunnen aanbieden tegen een eerlijke prijs.
Hou daarom rekening met een gemiddelde levertijd tussen de 7 en 15 dagen voor Nederland en voor België is de gemiddelde levertijd tussen de 15 en 30 dagen, dit komt omdat België een heel andere douane beleid heeft en vaak grondige controles uitoefent op goederen die België binnenkomen..
Wij betalen voor jou de verzendkosten zodat je altijd GRATIS kan bestellen zonder verzendkosten.

Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst aan ons retourneren, en wij zorgen ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen na ontvangst van jouw retourzending op jouw rekening staat

Neem gerust een kijkje in onze uitgebreide collectie, wij vermoeden dat je zeker iets gaat tegenkomen dat jou aanspreekt.
Sale

Unavailable

Sold Out