Codify Infotech

LENTE SALE - GRATIS VERZENDING + KLARNA ACHTERAF BETALEN BINNEN NEDERLAND EN BELGIË

Ruilen en retourneren


RUILEN EN RETOURNEREN

Neem van tevoren contact met onze klantenservice op om aan te geven dat je iets retour wilt sturen. Als je niet tevreden bent over de door jou bestelde artikelen dan heb je de mogelijkheid om deze binnen 14 dagen na ontvangst de artikelen te retourneren. Stuur het ingevulde retourformulier samen met de factuur mee met de zending. Indien dit formulier niet volledig is ingevuld kunnen we de retouraanvraag niet in behandeling nemen.

Om in aanmerking te komen voor teruggave van het aankoopbedrag of voor een omruiling dan moet het teruggestuurde product in originele staat verkeren en voorzien zijn van zijn originele labels en etiketten voordat het geretourneerd mag worden.

Het product mag geen gebruikssporen bevatten. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd.

Eenvoudig retourneren in 3 simpele stappen.

Stap 1: Download hier het PDF retourformulier 

Stap 2: Stuur je bestelling op.

Stuur de artikelen samen met het ingevulde retourformulier op naar het adres op het retourformulier.

Zorg dat je het pakketje voorziet van een track & trace code, zonder deze track en trace code kunnen wij jouw retour aanvraag niet in behandeling nemen.

Als zender ben jij verantwoordelijk voor het vesturen van de retour goederen naar ons en wij willen niet dat er daar misverstanden door ontstaan. De kosten van verzending zijn voor eigen rekening.

Stap 3: Ontvang het aankoop bedrag op jouw bankrekening.

Als wij het pakketje hebben ontvangen dan zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen bijgeschreven staat op jouw bankrekening.

    Sale

    Unavailable

    Sold Out