GRATIS VERZENDING DOOR HEEL NEDERLAND EN BELGIË

Ruilen en retourneren


RUILEN EN RETOURNEREN

Ben je niet tevreden over jouw bestelling? Dan vinden wij dat heel jammer om te horen, en willen dan graag van jou weten wat wij kunnen doen om je wel tevreden te stellen.

Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst aan ons retourneren, en wij zorgen ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen na ontvangst van jouw retourzending op jouw rekening staat

Eenvoudig retourneren in 3 simpele stappen.

Stap 1: Neem contact met ons op via info@timebasedtravel.nl en wij gaan jou aan de hand van jouw bestel nummer en e-mail adres een PDF bestand toesturen met daarin het retourformulier.

Stap 2: Stuur je bestelling op.

Stuur de artikelen samen met het ingevulde retourformulier op naar het adres op het retourformulier.

Zorg dat je het pakketje voorziet van een track & trace code, zonder deze track en trace code kunnen wij jouw retour aanvraag niet in behandeling nemen.

Als zender ben jij verantwoordelijk voor het vesturen van de retour goederen naar ons en wij willen niet dat er daar misverstanden door ontstaan. De kosten van verzending zijn voor eigen rekening.

Stap 3: Ontvang het aankoop bedrag op jouw bankrekening.

Als wij het pakketje hebben ontvangen dan zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen bijgeschreven staat op jouw bankrekening.

    Sale

    Unavailable

    Sold Out